Αλλάζουν και τις πινακίδες που γράφουν «προς Σκόπια»! «Ναι» στο «Βόρεια Μακεδονία» από Κ.Μητσοτάκη-Κ.Σακελλαροπούλου!

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα έδωσε… όλα στα Σκόπια! 

Ο πρωθυπουργός που -υποτίθεται- θα έσκιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών συναντήθηκε με τον «πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας» (όπως τον χαρακτήρισε) Στέβο Πενταρόφσκι και ουσιαστικά του είπε ο υιοθετεί τα όσα υπέγραψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σκοπιανός πρόεδρος ήρθε στην Ελλάδα και ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να αλλάξουν οι ταμπέλες που γράφουν «Προς Σκόπια» ή «Προς ΠΓΔΜ» και στη θέση τους να μπουν άλλες που θα αναφέρουν ξεκάθαρα «Προς Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». 

Και φυσικά το αίτημα του Σ.Πενταρόφσκι έγινε δεκτό τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από την ΠτΔ με τον Σκοπιανό πρόεδρο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τις πινακίδες που φέρουν το παλαιό όνομα της χώρας μας, έλαβα διαβεβαιώσεις πως θ’ αλλάξουν και πως είναι αρμοδιότητα των δήμων στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας, πριν από τα σύνορα».


Πηγή: pronews.gr

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…