ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από το 2010 το ίδρυμα Ροκφέλερ περιγράφει την Πανδημία! Video από την Ολλανδική Βουλή!

ΚΟΣΜΟΣ

Κινέζοι, lockdown, μάσκες, αυταρχικός έλεγχος και παρακολούθηση των πολιτών, “κλιματικές” καραντίνες, πολυεθνική τρομοκρατία, διαβατήριο κορωνοϊού, βιομετρική ταυτότητα. Όλα αυτά βρίσκονται από το 2010 σε έντυπο του Ιδρύματος Ροκφέλερ που διαβάστηκε στην Ολλανδική Βουλή!

Λέει λοιπόν ο ομιλητής: “Το 2010 το ίδρυμα Rockefeller, μια από τις ΜΚΟ με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, ανέπτυξε σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης. Αυτήν εδώ την έκθεση! Σ ’αυτήν την έκθεση το ίδρυμα Rockefeller περιγράφει το σενάριο «Lock Step”.

Αυτό περιγράφει μια επερχόμενη παγκόσμια πανδημία και τις συνέπειές της. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο – και το έχω εδώ μαζί μου- «οι Κινέζοι θα ξεκινούσαν με υποχρεωτικές καραντίνες για όλους τους πολίτες και ένα άμεσο σχεδόν ερμητικό κλείσιμο των συνόρων. Οι ηγέτες των κρατών του πλανήτη θα ενίσχυαν την εξουσία τους με νόμους, κανόνες και περιορισμούς από την υποχρεωτική χρήση μάσκας μέχρι τους ελέγχους θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους των σιδηροδρομικών σταθμών, των αεροσκαφών και των κτιρίων».

Όλα αυτά τα ζούμε! Αλλά δε σταματάει σε αυτά. Σύμφωνα με το σενάριο Lock Step, πολλά ακόμη μας περιμένουν. «Ακόμη και όταν τελείωσε η πανδημία», γράφουν οι ερευνητές, «ο αυταρχικός έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών και δραστηριοτήτων τους παρέμειναν και έγινα ακόμα πιο έντονες»

Σ ‘αυτήν την αναφορά του 2010 υπαινίχτηκαν ακόμα και τις «κλιματικές καραντίνες» ακριβώς αυτό για το οποίο ξεκινάνε να μιλάνε αυτή τη στιγμή! Και παραθέτω αυτολεξεί: «Για να προστατευθούν από τα προβλήματα που έγιναν ακόμα πιο παγκόσμια – από τις πανδημίες και την πολυεθνική τρομοκρατία μέχρι τις κλιματικές κρίσεις και την αυξανόμενη φτώχεια- οι ηγέτες του πλανήτη άρπαζαν ολοένα και περισσότερη εξουσία στα χέρια τους».

Η έκθεση προέβλεψε και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα αντιδρούσαν σε αυτά τα μέτρα. Δυστυχώς! Ακριβώς όπως τώρα, το ότι «οι άνθρωποι θα ζητωκραύγαζαν όταν εμβολιάζονται, θα ανέβαζαν φωτογραφίες των εμβολίων τους στα κοινωνικά δίκτυα» -είναι όλα αυτά μέσα στην έκθεση- «και θα παρακάλαγαν για ένα διαβατήριο κορονοϊού», ανέμεναν οι συγγραφείς του σεναρίου Lock Step. “ότι η ιδέα ενός πιο ελεγχόμενου κόσμου θα κέρδιζε ευρεία αποδοχή από το κοινό. Οι πολίτες πρόθυμα θα παρέδιδαν ένα κομμάτι της κυριαρχίας τους και τις ιδιωτικότητάς τους σε αντάλλαγμα για περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα. Οι πολίτες θα ήταν πιο ανεκτικοί και μάλιστα πρόθυμοι να υπόκεινται σε περισσότερη άνωθεν διαχείριση και εποπτεία. Οι ηγέτες των κρατών θα είχαν περισσότερη  ελευθερία να δίνουν διαταγές με τους τρόπους που θα θεωρούσαν κατάλληλους. Ότι αυτό θα οδηγούσε σε ένα ψηφιακό διαβατήριο» το προέβλεψαν στην έκθεση του ιδρύματος Rockefeller.

Το 2010 το ίδρυμα Rockefeller δε μπορούσε να προβλέψει επακριβώς τις σύγχρονες επιστημονικές προόδους αλλά κόμη και έτσι ήδη σκέφτηκαν ότι η στενότερη παρακολούθηση θα οδηγούσε σε μια «βιομετρική ταυτότητα για όλους τους πολίτες».  Αυτή τη στιγμή, η βιομετρική ταυτότητα και το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, ήδη ενσωματώνονται στα διαβατήριά μας. «Θα απαιτούνταν 13 χρόνια ώστε το κοινό», σύμφωνα με το ίδρυμα Rockefeller «να αγανακτήσει με το μέγεθος του ελέγχου και την παράλογη εξουσιομανία των διοικούντων.» Ευελπιστώ ότι  το ίδρυμα Rockefeller θα διαψευστεί στο ζήτημα αυτό. Όλες οι προβλέψεις τους βγήκαν αληθινές, αλλά ελπίζω ότι θα διαψευστούν σε αυτό.

Ελπίζω, συνεχίζει ο ομιλητής, ότι θα αφυπνιστούμε κάποια στιγμή, ότι θα συνειδητοποιήσουμε πως αυτό είναι μια συλλογική  ψύχωση, ότι η καραντίνα ολόκληρης της χώρας, του μισού πλανήτη επί 1,5 χρόνο εξαιτίας ενός είδους γρίπης, είναι τρελή, ότι το να περπατάμε μ ’αυτές τις ανόητες, άχρηστες μάσκες είναι τρέλα, ότι συμμορφωνόμαστε μ ’αυτούς τους παντελώς παράλογους κανόνες αποστασιοποίησης, ότι θα δούμε πως οι επιχειρήσεις και οι κοινωνικές ζωές έχουν καταστραφεί, ότι κρύψαμε αποτελεσματικά φάρμακα όπως την ιβερμεκτίνη μόνο και μόνο για να χορηγήσουμε αυτές τις πειραματικές ενέσεις υπό το καθεστώς του «εγκεκριμένου εμβολίου» όσο ταχύτερα μπορούσαμε…

Αλλά το σημαντικότερο –επιτρέψτε μου- ελπίζω πως  θα συνειδητοποιήσουμε ότι με την υστερία για αυτήν την κινέζικη γρίπη ως πρόσχημα, μια ολόκληρη υποδομή έχει φτιαχτεί, μια υποδομή που μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε σε οποιαδήποτε περίσταση. Καραντίνες, μάσκες, κοινωνική αποστασιοποίηση, τέρμα τα ταξίδια, τέρμα οι χειραψίες, πειραματικά εμβόλια…

Αυτή η φάση ήταν μια εξάσκηση για να διδάξουν υπακοή. Το κοινοβούλιό μας και το καθεστώς Rutte (σσ της Ολλανδίας) πέρασαν αυτή την εκπαίδευση με προθυμία! Συγχαρητήρια! Ο Klaus Schwab θα είναι περήφανος για εσάς! Τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν και το επόμενο βήμα προς τη μαζική παρακολούθηση και τον καθολικό έλεγχο μπορεί να γίνει!”


Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…