Βίντεο της ανατίναξης των Κατευθυντηρίων Λίθων που έδιναν εντολή ΜΕΙΩΣΗΣ του παγκόσμιου πληθυσμού σε 500 εκ!

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια έκρηξη στις 6/7/22 κατέστρεψε μεγάλο μέρος από τους μυστηριώδεις Georgia Guidestones (Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια).

Το μνημείο, κατασκευασμένο το 1980 έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν από πολλούς για τις οδηγίες που αναφέρει ώστε να σωθεί η ανθρωπότητα.

Δες την έκρηξη, αλλά και την κατεδάφισή του από τις Αρχές!!

Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά.

Συγκεκριμένα έχει ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000 άτομα…

Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντηρίων Λίθων». Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

1. Την διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

3. Το περιβάλλον και την σχέση του ανθρώπου με την φύση.

4. Την πνευματικότητα.

Το μήνυμα αναφέρει

* Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.
* Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
* Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
* Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
* Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
* Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
* Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
* Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
* Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
* Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για την φύση.

Η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000, σημαίνει ότι περίπου το 90% του πληθυσμού  πρέπει να πεθάνει!
Γι’ αυτό τον λόγο πολλοί αποκαλούν το μνημείο «ταφόπλακα της ανθρωπότητας».

Έτσι, για να μην καταλάβεις τι περίπου κάνουν, προκαλούν οικονομική κρίση, πανδημία, κλιματικό παραλήρημα, διπλασιάζουν τα διόδια, ακριβαίνουν ή ευτελίζουν το πετρέλαιο κι ότι θέλουν κάνουν, πάντα εν ονόματι της παγκόσμιας ελευθερίας, ειρήνης, αγάπης και προστασίας της φύσης…

Μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις πανδημικές αρρώστιες, τα εμβόλια, τις απαγορεύσεις που καταστρέφουν την ψυχολογία και την οικονομία των λαϊκών μαζών, τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές, θα απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι, εύκολα διαχειρίσιμοι.

Σου λένε από το 1980 τι περιλαμβάνει η ατζέντα τους, αλλά ΔΕΝ θεωρούνται αυτοί συνωμοσιολόγοι.

Συνωμοσιολόγοι, φανατικοί, ψεκασμένοι βαφτίζονται από το σύστημα και θεωρούνται όσοι αντιδρούν στα μηνύματα που εκπέμπει το “μνημείο” εδώ στη γη, αλλά κι εκτός αυτής, αφού οι πλάκες του είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά

Η κατεδάφισή του λοιπόν, με συνοπτικές διαδικασίες την αμέσως επόμενη ημέρα από τις αρχές, για λόγους ασφαλείας, κάνει τους τελευταίους να χαμογελούν…

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…