Δεν είμαι TRANSEXUAL, είμαι TRANSHUMAN και θα γίνω Digital! (Video)

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια εικόνα OXI από το απώτερο, αλλά από το εγγύς μέλλον (λόγω της ταχύτατης εξέλιξης της τεχνολογίας) βλέπουμε στο βιντεάκι, απόσπασμα από τηλεοπτική σειρά που προβάλλει το BBC.

Η κόρη ανακοινώνει στους γονείς πως είναι trans και εκείνοι, με ηρεμία και στοργή, της λένε πως την αγαπούν και θα συνεχίσουν να την αγαπούν, ακόμα και αν αντί για μια υπέροχη κόρη έχουν ένα υπέροχο γιο.

Εκείνη όμως τους διορθώνει και εξηγεί πως ΔΕΝ είναι transexual, αλλά transhuman!
Δεν νιώθει άνετα με το σώμα της και θέλει να το ξεφορτωθεί!
Δεν θέλει να είναι ΣΑΡΚΑ με χέρια και πόδια, θα δραπετεύσει από το σώμα της και θα γίνει ψηφιακή! DATA, δεδομένα!
Θα υπογράψει ένα χαρτί, θα πάρουν τον εγκέφαλό της και θα τον ανεβάσουν στο CLOUD.
Το δε σώμα της θα ανακυκλωθεί στη Γη…

Στην αντίρρηση των γονέων της (διότι πάντα υπάρχει το λεγόμενο χάσμα γενεών) πως η κόρη τους έτσι θα… αυτοκτονήσει, εκείνη ανταπαντά πως θέλει με αυτόν τον τρόπο να ζήσει αιώνια ως πληροφορία...
Διότι οι transhuman, λέει, είναι καλύτεροι από τους ανθρώπους…
Και κλείνει, λέγοντας πως δεν υπάρχει Ζωή ή Θάνατος, παρά μόνο Data, Δεδομένα…

Αυτό το σήριαλ προβάλλεται από το BBC πού όλοι γνωρίζουμε το κύρος και την επιρροή του…

Ουδεμία αναφορά βεβαίως στην ΨΥΧΗ, η οποία στην ένσαρκη κατάστασή της είναι όντως εγκλωβισμένη στο υλικό της σώμα, αλλά ακολουθώντας την ανοδική εξελικτική της πορεία, επιστρέφει στον Πατέρα – Κοσμικό Νου, εκθεωμένη!

Και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την κάθαρση του συναισθήματος από την κακότητα και τον φόβο, με την κατάκτηση της αρετής και της μυητικής γνώσης, γιατί ο δρόμος της εξέλιξης και επανένωσης με το Θείον είναι τελικά δρόμος καρδιάς!

Στην σειρά του BBC όμως, υπάρχει μόνο Σώμα, βαρειά Ύλη!
Δεν υπάρχει Ψυχή και εξέλιξη αυτής.

Η Πληροφορία και η Τεχνολογία γίνονται πλέον Θεός…

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…