Δεν είναι εμβόλιο! Είναι βιολογικό όπλο και η πράξη της ένεσης σε έναν άνθρωπο χωρίς την συναίνεσή του, είναι ΒΙΑΣΜΟΣ!

ΥΓΕΙΑ

Ο Dr David Martin σε ομιλία του στις ΗΠΑ ανέφερε τα εξής:

“Δεν είναι εμβόλιο!
Είναι βιολογικό όπλο και η πράξη της ένεσης σε έναν άνθρωπο χωρίς την συναίνεσή του, είναι παραβίαση της σωματικής ακεραιότητας και είναι ΒΙΑΣΜΟΣ! Πείτε όπως στ’ αλήθεια είναι!

Κατασκευάστηκε ένα βιολογικό όπλο που επηρεάζει το ανθρώπινο πνευμονικό επιθήλιο το 1999 από τον Anthony Fauci και κατά παράβαση της νομοθεσίας για τα βιολογικά και χημικά όπλα στις ΗΠΑ, άρχισαν να το παράγουν από το 2015 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ και το όπλο που χρησιμοποιείται είναι ένα γενετικά τροποποιημένο χιμαιρικό βιολογικό όπλο που ονομάζεται Σύνθεση Πρωτεΐνης Ακίδας S1.

Απελευθερώνεται σαν μία τοξίνη που γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΖΩΑ! Κάθε μελέτη σε ζώα έχει παραλειφθεί, κάθε δοκιμή σε ζώα, όπως πάντα γινόταν, έχει παραλειφθεί, και αυτό είναι ένα πρωτόκολλο “απ΄ευθείας για τον άνθρωπο”!

Πείτε το όπως πραγματικά είναι: Είναι φόνος εκ προμελέτης!
Είναι ένα ΕΓΚΛΗΜΑ και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως έγκλημα!”

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο και κρίνετε…Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…