Δες πώς το ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ θα σε κάνει σκλάβο! ΟΧΙ στη κατάργηση των μετρητών!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ! (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η παγκόσμια οικονομική ύφεση, ο εκτός ελέγχου πληθωρισμός και τα υψηλά επιτόκια που προκαλούν χιλιάδες κατασχέσεις ακινήτων αποτελούν το τέλειο άλλοθι για την εισαγωγή του ψηφιακού χρήματος!

Δες το βίντεο που εξηγεί με απλό τρόπο την καλά στημένη παγίδα! Ενημερώσου, αφυπνίσου και πάρε το μέλλον σου και αυτό των παιδιών σου στα χέρια σου!!

Με την υποσχόμενη νέα ανάκαμψη θα επιβάλουν το ψηφιακό νόμισμα που δεσμεύει, υποδουλώνει και στερεί κάθε είδους ελευθερία…

Άπαξ και γίνει η εφαρμογή της νεοταξικής ατζέντας της κατάργησης των μετρητών και της επιβολής ψηφιακού νομίσματος, η κατάσταση θα είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ
Διαδώστε τώρα!!

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…