Διαλύεται η Ν.Δ; Με στόχο το 15% στις κάλπες μπαίνει στην εκλογική «μάχη» η παράταξη των «καραμανλικών»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επόμενη ημέρα της συγκλονιστικής ομιλίας του Κ.Καραμανλή εχθές  στο Μέγαρο Μουσικής βρίσκει την ομάδα των πρώην στελεχών της κυβέρνησής του (Ν.Νικολόπουλος – στην κεντρική φωτό με τον Αχ.Καραμανλή στην χθεσινή εκδήλωση, Π.Παναγιωτόπουλος, Σ.Τσιτουρίδης κ.α), και κομματικών στελεχών (Ν.Καραχάλιος, κ.α), έτοιμους να προχωρήσουν στη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα εκφράζει τις θέσεις του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Μιλτιάδη Έβερτ αλλά και του Κώστα Καραμανλή.

Μαζί τους φαίνεται ότι θα συμπήξουν σε μια ευρύτερη «γαλάζια» πολιτική πλατφόρμα στελέχη των κυβερνήσεων Α.Σαμαρά, όπως ο Α.Ντινόπουλος, κλπ.

Η πολιτική προεργασία σε όλη την Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί με τον καταρτισμό δυνητικών ψηφοδελτίων, καθώς η κεντρική εκλογική επιτροπή επεξεργάζεται τους πλέον κατάλληλους υποψήφιους βουλευτές για το σχήμα.

Να σημειώσουμε ότι όπως έχει ανακοινώσει, το 70% των στελεχών θα είναι ηλικίας 25 έως 40 ετών προκειμένου να βγει στην επιφάνεια η νέα γενιά των στελεχών του κόμματος.

Οι «Γαλάζιοι» θα ολοκληρώσουν εντός των επόμενων ημερών την ανάδειξη του επικεφαλής της όλης προσπάθειας, με απώτερη φιλοδοξία την απόσπαση ενός ποσοστού όχι απλώς για να εισέλθουν στην Βουλή αλλά για να αναδειχθούν μέχρι και τρίτο κόμμα από την στιγμή που αποσπάσουν την μεγάλη πλειοψηφία του 15% των ψηφοφόρων της ΝΔ το 2019, που την έχουν εγκαταλείψει απ΄ότι φαίνεται οριστικά.

Σήμερα η κεντρική ιδρυτική επιτροπή της νέας πολιτική κίνησης συνεδριάζει σε ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να εγκριθούν, ονομασία, σήμα και κεντρικές πολιτικές γραμμές. 


Πηγή: pronews.gr

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…