Εκβιασμός; Φορολογικός έλεγχος σε αρχηγό «μικρού» πολιτικού κόμματος, που κινείται στα δεξιά της ΝΔ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο φορολογικός έλεγχος που αφορά τηλεοπτικές παραγωγές και τηλεπωλήσεις προφανώς τον «εγκλωβίζει» και δημιουργεί εκκρεμότητα με τις Αρχές και υπηρεσίες του Κράτους!

Την ώρα που η κυβέρνηση προετοιμάζεται για εθνικές εκλογές την Άνοιξη κατά πάσα πιθανότητα, οι πληροφορίες λένε πως οι φορολογικές Αρχές άνοιξαν φάκελο ελέγχου αρχηγού «μικρού» πολιτικού κόμματος, το οποίο κινείται στα Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και που σύμφωνα με τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις όχι μόνο θα μπει ξανά στη Βουλή αλλά πιθανότατα θα διαδραματίσει παρεμβατικό και καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό κυβέρνησης, εάν η ΝΔ δεν αποσπάσει αυτοδυναμία και εφόσον ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν συναινέσει σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ με Μητσοτάκη πρωθυπουργό!

Οι πληροφορίες λένε πως ο φορολογικός έλεγχος σχετίζεται με τηλεοπτικές δραστηριότητες και τηλεπωλήσεις του αρχηγού του «μικρού» εθνικό -πατριωτικού κόμματος, ωστόσο το γεγονός αυτό αδιαμφισβήτητα του δημιουργεί μια εκκρεμότητα με τις Αρχές και έναν «εγκλωβισμό» από τις υπηρεσίες του Κράτους!

Είναι προφανές πως η προεκλογική περίοδος άνοιξε και ότι άρχισαν να λαμβάνουν χώρα οι κατάλληλες πολιτικές και κομματικές διεργασίες…

Πηγή: Prime News.gr

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…