Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως προσάναμα για να περάσουν διεθνώς μέτρα για Κλιματική Αλλαγή;

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως προσάναμα για να περάσουν διεθνώς τα μέτρα για Κλιματική Αλλαγή. Γι αυτό υπερπροβλήθηκε και διεθνώς ως υπερπαραγωγή… Yπήρξαν κι αλλού πυρκαγιές κι ακόμη πιο καταστροφικές όπως Τουρκία κι Αλγερία με 69 νεκρούς όμως υπερπροβλήθηκε η καταστροφή της χώρας μας γιατί η Ελλάδα συγκινεί, η Ελλάδα πείθει. Η χώρα έγινε ένα εργαστήρι πυρκαγιών όπως το Ισραήλ έγινε για τον κορωνοϊό.

Η νεκρική σιωπή αναφορικά με τις αποφάσεις για το κλίμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που ελήφθησαν την προηγούμενη μέρα είναι ντροπιαστική …
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και οι οπαδοί της ωστόσο πανηγυρίζουν. Οι προειλημμένες αποφάσεις λόγω κλιματικής αλλαγής έχουν δρομολογηθεί.
Να το πακέτο μέτρων που έρχεται σταδιακά:

 • μείωση της θέρμανσης των σπιτιών και όχι μόνο μια απότομη, αλλά μια τεράστια, καταστροφική αύξηση των τιμών για θέρμανση και ζεστό νερό.
 • απότομη μείωση της παραγωγής πρωτεϊνών και σιτηρών (δηλαδή σχεδόν όλων των παραδοσιακών – κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά – τα πάντα), συνοδεύεται από έλλειψη και επίσης καταστροφική αύξηση των τιμών ·
 • καταστροφική μείωση της παραγωγής φυσικών ινών για τα ρούχα και την καθημερινή μας ζωή – βαμβάκι, λινάρι, μαλλί, βισκόζη, κυτταρίνη, φυσικό δέρμα.
 • απότομη πτώση των μεταφορών γενικά και απότομη αλλαγή στη δομή τους, ειδικότερα. Δηλαδή, μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς το αεροπλάνο, το τρένο και το προσωπικό αυτοκίνητο σε μερικά χρόνια, επειδή έχουμε μόνο 10 χρόνια για να επαναδιαμορφώσουμε πλήρως το σύστημα.

  Δηλαδή, όπως μας υποσχέθηκαν ο Klaus Schwab και οι σύντροφοί του έρχεται η εποχή της εξαναγκαστικής μείωσης της κατανάλωσης…
  Όλα αυτά θα μας δοθούν σιγά σιγά και σύμφωνα με κουπόνια σε κάρτα με τσιπάκι σαν αυτή της τράπεζας. Και με προϋπόθεση το εμβόλιο. Αλλά ακόμη και εδώ όχι για όλους, αλλά μόνο για όσους έχουν καλή διαγωγή. Και όχι για όλα τα παιδιά, αλλά μόνο για την καλή συμπεριφορά των γονιών τους θα δικαιούνται κι αυτά.

  Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να «σώσουμε το κλίμα»
  Αυτοί οι αυτόκλητοι Σωτήρες μας από τον κορωνοϊό και το κλίμα ποιά αξιοπιστία έχουν;; Μας είπαν ότι το σύννεφο του Τσερνομπίλ είχε σταματήσει στα σύνορα, αφήσαμε να κυκλοφορήσουν σακούλες αίματος που γνωρίζαμε ότι έχουν μολυνθεί, συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε καρκινογόνο αμίαντο …

  Πηγή: dimpenews.com
  12/8/2021

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…