Η μάρτυρας υπεράσπισης Έλενα Κούρκουλα, στην δίκη Λιγνάδη που καταδικάστηκε πρωτόδικα για βιασμό ανηλίκων, διορισμένη σε κρατικό οργανισμό να… προστατεύει παιδιά!

ΕΛΛΑΔΑ

Του Άρη Σπίνου

Κάθε μέρα που ξυπνάμε σε αυτήν την χώρα δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε μπροστά μας!

Είχε περάσει στα “ψιλά” και ομολογουμένως δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι. Η παρουσία της π. υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ελένης Κούρκουλα μας ανάγκασε να ψάξουμε λίγο παραπάνω για αυτήν. Τα προσωπικά της δεν μας ενδιαφέρουν. Το ίδιο όμως δεν μπορούμε να πούμε και την για την ΔΗΜΟΣΙΑ συμπεριφορά της όταν μάλιστα αυτή ασκείται με πολιτικό τρόπο ως αντιπρόεδρος σε ΔΣ κρατικού φορέα. Ο διορισμός της έγινε επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και ο φορέας που διορίστηκε εποπτεύεται από την κ. Δόμνα Μιχαηλίδου .

Ανάμεσα στα άλλα καθήκοντα που έχει ο οργανισμός αυτός είναι η πρόνοια για ανήλικα παιδιά. Το γεγονός ότι πήγε μάρτυρας υπερασπίσεως (πράξη απόλυτα νόμιμη) σε κατηγορούμενο και εκ των υστέρων καταδικασμένο πρωτόδικα για βιασμό ανηλίκων δημιουργεί ηθικό ζήτημα; Κάθε απάντηση δεκτή. Απάντηση φυσικά από το Μέγαρο Μαξίμου και την υπουργό που εποπτεύει τον οργανισμό αυτόν.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…