Η Ρωσία «τρολάρει» τη Δύση: Μετακομίστε στην Ρωσία γιατί…«winter is coming»!

ΚΟΣΜΟΣ

Τόση… «ζημιά» έχουν κάνει οι απανωτές κυρώσεις στη Μόσχα, που έφτασε στο σημείο να τρολάρει τη Δύση!

«Έχουμε ωραίες γυναίκες, βότκα και φθηνό ρεύμα…», αναφέρει, μεταξύ άλλων, διαφημιστικό σποτάκι της ρωσικής πρεσβείας στην Ισπανία, μέσω του οποίου, η Μόσχα -υποτίθεται ότι- προσκαλεί τους δυτικούς να… μετακομίσουν στη Ρωσία!

Ωστόσο, με το εν λόγω σποτάκι, διάρκειας μόλις 53 δευτερολέπτων, στην πραγματικότητα η πρεσβεία «τρολάρει» τη Δύση, κάτι που, αν μη τι άλλο, γίνεται ξεκάθαρο από το «δανεικό» από τη θρυλική σειρά «Game of Thrones», αλλά τόσο ταιριαστό με την όλη κατάσταση «winter is coming» («ο χειμώνας έρχεται»), το οποίο εμφανίζεται στο φινάλε του σποτ, συνοδευόμενο από την ατάκα «μην καθυστερείτε».

Το εν λόγω σποτ αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία και σε αυτό βλέπουμε παιδιά να τρέχουν ανέμελα στα χωράφια, γεύσεις από τη ρωσική κουζίνα, όμορφες γυναίκες(…), αλλά και φημισμένα μνημεία, όπως το Πανρωσικό Εκθεσιακό Κέντρο.

Παράλληλα, όμως, διευκρινίζεται πως κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να «μετακομίσουμε» στη Ρωσία, είναι το φθηνό φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και μια οικονομία που… μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις!

Δείτε το βίντεο, πριν ετοιμάσετε βαλίτσες…

Πηγή: NEWSBREAK

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…