Ρούβλι συνδεδεμένο με χρυσό, δολάριο με αέρα κοπανιστό! Ο Πούτιν πρέπει να πεθάνει για να διασωθεί το δολάριο. 

ΚΟΣΜΟΣ

Στις 2 Μαρτίου του σωτηρίου έτους 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ, ενημερώνονται αιφνιδιαστικά και γραπτώς από τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα και τη Ρωσική αντιπροσωπία στις Βρυξέλλες, πως στις 4 Μαρτίου, η Ρωσία πρόκειται να προχωρήσει σε απο-φορολόγηση της αγοράς του χρυσού της (σε ποσοστό 20%) και θα συνδέσει την ισοτιμία του νομίσματος της, απευθείας με την αξία του χρυσού και όχι με κάποιο άλλο νόμισμα (πχ. δολάριο ή ευρώ). 

Αμέσως, στις Βρυξέλλες σημαίνει συναγερμούς και στα χρηματιστήρια (αγορές), προκαλείται πανικός (κραχ). Αυτό που για έναν αιώνα έτρεμε το παγκόσμιο τραπεζικό-αρπακτικό σύστημα, που είχαν στήσει οι Ρότσιλντ, έγινε πραγματικότητα. 
Στην απέλπιδα προσπάθεια της να διασώσει το ευρωδολάριο, την ίδια κιόλας ημέρα η ΕΚΤ απαγορεύει στις ευρωπαϊκές συστημικές τράπεζες, την εισαγωγή και πώληση τραπεζογραμματίων (μετρητά σε ευρώ) από και προς τη Ρωσία, θέλοντας έτσι να διασφαλίσει, πως κανείς “εξυπνάκιας” Ευρωπαίος πολίτης, δεν θα σκεφτεί να ανταλλάξει στο εξής, τα ευρώ του με.. το χρυσό (που τόσο απλόχερα του προσέφερε ο Πούτιν). 

Τι ακριβώς όμως έτρεμαν και γιατί επικήρυξαν τον Πούτιν με 1μυριο δολάρια..? 
Πάμε να συνδέσουμε τις τελίτσες: 

Όταν ο συγχωρεμένος Μουαμάρ Καντάφι, δήλωσε στη Δύση ότι σκέφτεται να φτιάξει ένα δικό του “χρυσό νόμισμα” για τις χώρες της Αφρικής, του μετέτρεψαν τη Λιβύη σε ένα απέραντο παρκινγκ από τους βομβαρδισμούς.
Όταν ο έτερος συγχωρεμένος Σαντάμ Χουσεΐν, δήλωσε στη Δύση πως σκέφτεται την απεξάρτηση του Ιρακινού πετρελαίου από το δολάριο και τη σύνδεση αυτού, με κάποιο άλλο νόμισμα, βρέθηκε σε 2 μήνες κρεμασμένος και η χώρα του λεηλατήθηκε. 

Η διάσωση του δολαρίου και κατ’ επέκταση των τραπεζών που το στηρίζουν και το τυπώνουν είναι διαχρονικά, η πραγματική αιτία των πολέμων. 

Φθάνουμε λοιπόν στις 4 Μαρτίου, όπου ο Πούτιν όντως ανεβαίνει στη Κρατική Δουμα και καταθέτει το εν λόγω νομοσχέδιο προς ψήφιση, το οποίο και γίνεται αμέσως αποδεκτό. 

Τις επόμενες ώρες και ημέρες, συνέβη το εξής απίστευτο: το ρούβλι, συνδεδεμένο πια με τον χρυσό, έτυχε της ευρείας αποδοχής από τις χρηματαγορές (FOREX) και έγινε το πιο σταθερό νόμισμα στον κόσμο (ενώ πριν ήταν το πιο ασταθές).

Αντίθετα, το “χρεωκοπημένο” δολάριο των Ρότσιλντ, δεν είχε πλέον κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, εφόσον ούτε συνδεδεμένο με χρυσό ήταν και πολύ περισσότερο, έσερνε μαζί του το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ ύψους 30τρις δολαρίων!

Πρακτικά λοιπόν, οι ΗΠΑ τυπώνουν πληθωριστικά χαρτάκια χωρίς κάποια σύνδεση με κάποιο commodity (όπως είναι ο χρυσός) και ο Πούτιν τους ξεβράκωσε, τινάζοντας στον αέρα το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα..) Όλο αυτό όμως, δεν έγινε σε μια ήμερα: 

Τα τελευταία 14 χρόνια, η Ρωσία επένδυσε στο χρυσό, μετατρέποντας το ρευστό της (μετρητά) σε χρυσό & αγοράζοντας πλάκες χρυσού στη διεθνή αγορά (σας θυμίζω πως τα ανταλλακτήρια χρυσού τύπου Ριχάρδος, που άνοιγαν σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την Ελλάδα και έγιναν καπνός σε μια νύχτα, ανήκαν σε Ρώσους!)

Τα τελευταία 14 χρόνια επίσης, η Ελλάδα με εντολές του Αρχιληστή Στουρνάρα, ξεπούλαγε τα αποθεματικά της σε χρυσό, για την αποπληρωμή των δανείων της και τη διάσωση των τραπεζών...

Ο ίδιος χρυσός εξάλλου, χρησιμοποιήθηκε και στη Ρωσική Αεροδιαστημική Βιομηχανία ως υπεραγώγιμο υλικό, για την κατασκευή των rocket motors, κάποιους από τους οποίους αγόραζε η Αμερικανική ΝΑSA! 

Στις 5 Μαρτίου, μια ήμερα μετά το μεγάλο κραχ, η ρητορική των ΗΠΑ αλλάζει και ενώ πριν ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Lloyd Austin έσκιζε τα ιμάτια του διατυμπανίζοντας στα ΜΜΕ, πως ΔΕΝ υπάρχει ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου, τώρα με τον Πούτιν να προελαύνει, ο ίδιος ΥΠΑΜ, ισχυρίζεται πως εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και ο πυρηνικός πόλεμος. 

Έτσι φθάσαμε στο σήμερα και στην επικήρυξη του Πούτιν ως εγκληματία, από τους διεθνείς τοκογλύφους. 

Το τι θα συμβεί είναι δεδομένο: θέλουν να τον σβήσουν από το χάρτη, όπως έκαναν με τον Καντάφι και τον Σαντάμ.
Θα τον κατηγορήσουν για αγριότητες πολέμου, θα προπαγανδίσουν το θάνατό του, θα στήσουν προβοκάτσια, προκειμένου να κινητοποιήσουν ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, εναντίον του. Κι αν αυτό δεν ειναι αρκετό, θα πάνε σε πυρηνικό πόλεμο. Θα παίξουν σκληρό πόκερ μέχρι να τον “καθαρίσουν”.

Η Ρωσία, πρέπει να πεθάνει για να διασωθεί το δολάριο. 

Ο Πούτιν όμως είναι σκακιστής, έχει ήδη σκεφτεί τις επόμενες 10 κινήσεις της Δύσης. 
Έχει ήδη ανεβάσει τις τιμές στην ενέργεια, στις πρώτες ύλες και η παγκόσμια εξάρτηση από τα ρωσικά σιτηρά, είναι δεδομένη.
Επιπλέον, έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τον Κινέζο ομόλογό του, για συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα (plan B). 

Καταλάβατε τώρα, γιατί τόση βιασύνη να μας πάνε στο άϋλο χρήμα και στα ΑΤΜ με QR code..?

Διότι ΔΕΝ υπάρχει δεκάρα τσακιστή παίδες! Αέρα κοπανιστό σας πουλάνε οι τράπεζες και μάλιστα με τόκο. Καταλάβατε τώρα, γιατί ο γέρο Πάιατ είναι ακόμη στην Ελλάδα και συμβουλεύει τον δεσμοφύλακα σας Κούλη, πώς να κινηθεί..?

Η Ουκρανία θα διαμελιστεί, όταν οι Ρωσικές δυνάμεις του νότου, συναντηθούν με τις Ρωσικές δυνάμεις του βορρά και της Αζοφικής (ανατολή) έξω από το Κίεβο.
Γι ‘ αυτό και δεν βιάζονται να την βάλουν στην ΕΕ.

Άλλωστε, ποια Ουκρανία να βάλουν στην ΕΕ..? Αυτή που υπήρχε, ή αυτή που θα περισσέψει..? 

— Thanos Papadopoulos–

Πηγή: Διόδοτος

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…