Σοκ στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς Διευθύντρια της Pfizer παραδέχθηκε ότι εξαπάτησαν δισεκατομμύρια ανθρώπους!

ΥΓΕΙΑ

Το εμβόλιο ΔΕΝ δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης! Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα!

H αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση και της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχει αρχίσει! Αργά η γρήγορα ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας και η επιτροπή των επιδημιολόγων μαζί με όσους θήτευσαν υπουργοί υγείας και λοιποί εμπλεκόμενοι θα κληθούν να απολογηθούν για τους χιλιάδες νεκρούς αλλά και για τους ανθρώπους στους οποίους τα σκευάσματα του Μπουρλά και της Moderna προκάλεσαν ανήκεστο βλάβη.

Στην ακρόαση για τον COVID, ο ευρωβουλευτής Rob Roos (Ρομπ Ρος, από την Ολλανδία), βγήκε δημόσια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και είπε ότι μια από τις διευθύντριες της Pfizer μόλις παραδέχτηκε: Ότι το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης. Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα! Ο μόνος σκοπός του διαβατηρίου COVID ήταν για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν! Ο κόσμος πρέπει να μάθει!

Αυτό είναι εγκληματικό!
Εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο επειδή πίστεψαν ότι θα βοηθούσαν άλλους. Πίστεψαν το ψέμα ότι το πειραματικό εμβόλιο θα φέρει την ανοσία της αγέλης επειδή θα σταματήσει να μεταδίδεται ο ιός. Δεν τους παρασχέθηκε πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση. Εξαπατήθηκαν!

Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας όπως και για παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Δεν μιλάμε πια για κάτι που εμείς υποθέτουμε, ή που είναι θεωρία συνομωσίας!

Από την άλλη, κάποιος θα έλεγε πως αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό, οι πειραματικές ενέσεις δεν εμποδίζουν την εξάπλωση του κορωνοϊού…
Τώρα έχουμε επιβεβαίωση ότι η Big Pharma το γνώριζε αυτό προτού οι μαριονέτες τους στα κυβερνητικά και φιλικά ΜΜΕ ανά την υφήλιο, ξεκινήσουν τις εκστρατείες πίεσης για να χτυπήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους άνδρες, γυναίκες και παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερες φορές!

Έχουμε τώρα παραδοχή του εγκλήματος!
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μην περιμένετε όμως ότι η ιατρική τυραννία που εξακολουθεί να είναι πανταχού παρούσα στον κόσμο σήμερα, θα τιμωρηθεί αυστηρά…
Θα αγνοήσουν αυτή τη βόμβα. Θα δυσφημήσουν τον Rob Roos και όποιον επαναλαμβάνει τα λόγια της διευθύντριας της Pfizer.
Τώρα, όμως, τουλάχιστον η αλήθεια λέγεται φωναχτά!

Πηγή: Prime News

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…