Σύνοδος του ΟΗΕ για το κλίμα: Ντελίριο υποκρισίας, Περιορισμοί και απαγορεύσεις με πρόσχημα το κλίμα!

ΚΟΣΜΟΣ

Η είδηση:
Ξεκίνησε στην Γλασκώβη η σύνοδος του ΟΗΕ για το κλίμα (COP26), η οποία θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον του πλανήτη. Συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ηγέτες ενώ θα πάρουν μέρος ως σύνεδροι 25.000 άνθρωποι από 200 χώρες.

Η ουσία:
Οι πλούσιοι, η εξουσία και οι επαγγελματίες σωτήρες μαζεύονται στην Γλασκώβη για να κατηγορήσουν (τους πολίτες, τους φτωχούς, τους εκτός παιχνιδιού, τους μη προνομιούχους, την πλέμπα) εμένα και σένα ότι καταστρέφουμε τον πλανήτη και ότι φταίμε για την κλιματική αλλαγή και για όλα τα κακά που υπάρχουν στον κόσμο.

Οι ελίτ που έχουν μαζευτεί στην Γλασκώβη θα μας κουνήσουν το δάκτυλο ανάμεσα στα γεύματα των πέντε πιάτων που θα τρώνε επειδή καταναλώνουμε κρέας, θα κοιμηθούν σε μεταξωτά μαξιλάρια αφού έχουν καταγγείλει τον καταναλωτισμό και την ροπή μας στα υλικά αγαθά και θα μας κατακεραυνώνουν επειδή τολμάμε να κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα ενώ οι ίδιοι έφτασαν στην διάσκεψη με ιδιωτικά τζετ. (Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ θα προσγειωθούν γύρω στα 400 ιδιωτικά τζετ επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα με 14.000 τόνους άνθρακα).

Δεν πρόκειται απλώς για μια σύνοδο σε ντελίριο υποκρισίας, ούτε μια εμετική συγκέντρωση από Μαρίες Αντουανέτες, αλλά για μια επίθεση των πλουσίων και της εξουσίας εναντίον μας που καλούμαστε να σηκώσουμε το βάρος της πολυτέλειας των προνομιούχων ζώντας υπό συνεχή φτώχεια, περιορισμούς και απαγορεύσεις με πρόσχημα το κλίμα.

Γ. Πανόπουλος

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…