Τι είναι η ΣΠΟΡΑ ΝΕΦΩΝ; Σπέρνουν βροχές και θερίζουν θύελλες!!

ΚΟΣΜΟΣ

Μαθητευόμενοι Μάγοι οι ισχυροί του πλανήτη καταστρέφουν το κλίμα προκαλώντας ανισορροπία στον πλανήτη και μετά θεσπίζουν μέτρα κατά της Κλιματικής Αλλαγής που οι ίδιοι προκαλούν ασύστολα…

Σήμερα, τουλάχιστον 52 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν κάποιο είδος προγράμματος τροποποίησης του καιρού.

Η Σπορά Νεφών είναι ένα είδος μετατροπής του καιρού που χρησιμοποιείται πάνω από 75 χρόνια!
Μπορούμε να παράγουμε ό,τι θέλουμε, σε μεγαλύτερη ή μικρότερη ποσότητα! Περισσότερη βροχή ή λιγότερο χιόνι!
Ακόμα και μικρότερο σε μέγεθος χαλάζι, ώστε να αποφύγουμε τις ζημιές και κατ’ επέκταση, τις αποζημιώσεις αυτών…

Για να γίνει η Σπορά Νεφών χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά.
Τα συνηθισμένα υλικά Σποράς είναι τα χημικά, όπως
ο Ιωδιούχος Άργυρος,
το Ιωδιούχο Κάλιο και
το Στερεό Διοξείδιο του Άνθρακα.

Αυτά εκτοξεύονται στα σύννεφα με βλήματα ή ψεκάζονται από drones ή αεροσκάφη.

Πρόσφατα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δημιούργησαν τεχνητή βροχή χρησιμοποιώντας drones και με ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσω πυκνών λέιζερ, προκάλεσαν την επιθυμητή βροχόπτωση.

Το μεγαλύτερο σύστημα Σποράς Νεφών παγκοσμίως βρίσκεται στην Κίνα
Η Κίνα παράγει 55 δισ. τόνους τεχνητής βροχής ανά έτος.

Κι άλλες χώρες στρέφονται επίσης στην εντατικοποίηση των προσπαθειών της Σποράς Νεφών, ελπίζοντας να αυξήσουν την βροχόπτωση.

Η Ταϋλάνδη έχει θέσει ένα φιλόδοξο στόχο:
Να μειώσει τις ελλείψεις νερού κατά 98%
στις περιοχές της χώρας που πλήττονται από ξηρασία, μέχρι το 2037.

Το 2015, η Σπορά Νεφών αύξησε την τοπική βροχόπτωση στο Τέξας κατά περίπου 34%.

Η Σπορά Νεφών μπορεί επίσης να διαλύσει την ομίχλη μετατρέποντάς την σε βροχή, βελτιώνοντας έτσι την ορατότητα γύρω από τα αεροδρόμια.

Όλα αυτά ακούγονται θαυματουργά και σωτήρια, αλλά η διαταραχή της ισορροπίας της σοφής Φύσης από τον ανώριμο, κοντόφθαλμο και ιδιοτελή Άνθρωπο μπορεί να επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημία, βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα και ακραία καιρικά φαινόμενα με ολέθριες συνέπειες!

Η τεχνητή βροχή σε μια περιοχή μπορεί να προκαλέσει ξηρασία σε μία άλλη.
Επιπλέον, το νερό που πέφτει από τον ουρανό, πρέπει κάπου να πάει! Εάν η επιπρόσθετη βροχή πέσει σε ένα μέρος, όπου δεν μπορεί να απορροφηθεί από το έδαφος, τότε δημιουργεί καταστροφικές πλημμύρες!

Τα θύματα των Μαθητευόμενων Μάγων, ισχυρών του πλανήτη, είναι και πάλι οι απλοί πολίτες που χάνουν τις περιουσίες τους ή και την ίδια τους την ζωή μετά από κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο!

Η κακή χρήση της τεχνολογίας από τους κρατούντες για λόγους απόκτησης επιπλέον κέρδους και εξουσίας, υπό τον συνήθη μανδύα της βοήθειας των αναξιοπαθούντων, προκαλεί στην πραγματικότητα κλιματικές ανισορροπίες στον Πλανήτη και τεράστιες οικολογικές καταστροφές με ανεπανόρθωτες συνέπειες!

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…