60 ημέρες μετά, ο Μητσοτάκης έκανε νόμο το τρολάρισμα του Βαρουφάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς! (video)

ΕΛΛΑΔΑ

Κάποιοι οδηγούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην αυτογελοιοποίηση και την πολιτική απαξίωση!

Μιλάω φυσικά για την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί επιβολής προστίμου 100 € μηνιαίως στους μη εμβολιασμένους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών. Τα χρήματα μάλιστα που θα συγκεντρωθούν, όπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός, θα χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο κορυφαίος υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως καθώς και οι σύμβουλοι του που εισηγήθηκαν την συγκεκριμένη πρόταση, την οποία δυστυχώς απεδέχθη ο πρωθυπουργός, αποδεικνύονται αντιγραφείς της «κακιάς ώρας»!

Διότι η υποτιθέμενη κυβερνητική πρόταση την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι απόλυτη αντιγραφή ενός «διανοητικού πειράματος» που παρέθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο κοινοβούλιο, 60 ημέρες πριν!

Ο αρχηγός του Μέρα 25, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής, είχε παρουσιάσει την συγκεκριμένη πολιτική απόφαση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με ποινή 100 € μηνιαίως τα οποία θα πηγαίνουμε για την ενίσχυση του ΕΣΥ, βαφτίζοντας την διανοητικό πείραμα! Καλώντας μάλιστα την κυβέρνηση τρεις φορές «να μην πάρει στα σοβαρά την πρόταση του»…

Δηλαδή, την «πλάκα» του Γιάνη Βαρουφάκη, κάποιοι συμβουλή του πρωθυπουργού την πήραν στα σοβαρά και την έκαναν «κυβερνητική πολιτική»….

Ποιου; Του Γιάννη Βαρουφάκη τον οποίο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε στο ειδικό δικαστήριο για τα υποτιθέμενα «100 δις που κόστισε η διαπραγμάτευση του»! Έκτοτε, παρατηρούμε το άλλο εξευτελιστικό θέαμα στο κοινοβούλιο, τον Βαρουφάκη να εκλιπαρεί τον Μητσοτάκη να κάνει την εξεταστική που ο ίδιος είχε προαναγγείλει, την Ελληνική Λύση να προσυπογράφει την διενέργεια της συγκεκριμένης εξεταστικής και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ότι δεν ακούει!

Με αποτέλεσμα εχθές να ζούμε την απόλυτη πολιτική παράνοια. Τον πρωθυπουργό να παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πλάκα του Γιάνη Βαρουφάκη, ως ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση…

Πηγή: newsbreak.gr

Το Το άσπρο: μαύρο! ως News Aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το άσπρο: μαύρο! ασπάζεται βαθιά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow Us On Youtube
Share this…